İÇLİ KÖFTE
O"" nebunie culinara""aceste chiftelute din bulgur,umplute cu carne tocata
..se servesc de regula,ca aperitiv,la restaurantele in care predomina kebaburile...
Va recomand si dumneavoastra aceasta reteta,mai ales pentru ocazii speciale...cu siguranta o sa faceti"furori",printre invitati😉😇
Ce-i drep,este putin de lucru,insa se merita inzecit...
Nu uitati sa va abonati blogului meu si chiar sa dam un share retetei🌼..Multumesc
İngrediente pentru aluat:
_300 gr bulgur maruntit
_200 gr gris
_1 ou
_1,5 pahar(200 gr)apa rece
_1 lingura bulion rosii
_1 lingura bulion de ardei
_1 lingurita de sare
_1 lingurita de praf de ardei iute
İngrediente pentru umplutura:
_300 gr carne tocata ,de vita
_3 cepe
_50 gr nuca maruntita(nu pre mica)
_1 lingurita bulion rosii
_sare,piper,chimion,boia de ardei iute,(toate dupa gust)
Punem,pentru inceput,bulgurul la innmuiat...peste bulgur,punem apa si lasam ,acoperit la innmuiat
Trecem la umplutura:
Ceapa o tocam si o calim in ulei
Adaugam apoi carnea
Dupa ce carnea s-a calit,adaugam bulionul si condimentele..
İnchidem focul si adaugam apoi miezul de nuca...Lasam umplutura la racit
Trecem la bulgurul,care intre timp,s-a innmuiat...Adaugam peste el,celelalte ingrediente si framintam foartee bine...timp de 1 ora...😁😁😉..Va sfatuiesc sa va luati ajutoare...daca nu framintam bine,atunci se vor desface la prajit...
Lasam 10-15 minute,deoparte,la odihnit😁
Trecem acum,la operatiunea,umplut...exact ca in video...prajim apoi,in fripteoza,daca avem...daca nu in ulei,incins,...din belsug...Se servesc cu lamaie...Pofta buna...Ramaneti cu bine🌼


